HEMBESÖK


För att se omfattningen av arbetet och vilka resurser vi behöver för att hjälpa er gör vi ett kostnadsfritt hembesök för att ge er ett så exakt pris som möjligt på arbetet.


Vi gör ett besök för att se vad ni behöver för hjälp och vad vi ska ha med oss för utföra tjänsten så kostnadseffektivt som möjligt. 

Där har ni möjligheten att ge oss den informationen vi behöver för att säkerställa arbetet till er. 

När vi sett omfattningen lämnar vi pris och om ni accepterar det så bokar vi in datum för arbetet.

FLYTT & PACKNING


Behöver ni hjälp med flytten så finns vi för er, vi hjälper er med allt från bärhjälp, transport, upp & nedpackning enligt era önskemål.


Vi kan hjälpa er med allt från att leverera flyttkartonger till nedpackning av hela bohag, vi har boxar för kyl och frysvaror så maten klarar flytten.


Ni bestämmer omfattningen av hjälp ni behöverTRÄDGÅRDSARBETE


Ett led i vårt arbete mot fosilfritt trädgårdsarbete har vi allt från åkgräsklippare till grensåg som är laddningsbara.


Det skapar flera fördelar då även ljudnivån minskar och är mindre störande för er och grannar, motorsågar, trimmers och lövblåsar kan ha ett irreterande ljud vilket försvinner vi batteridrift.


Vi utför gräsklippning, häckklippning, ogräsrensning, slybekämpning, trädfällning, höst & vårstädning, plantering och kompostering

.

FLYTTSTÄDNINGAtt göra flyttningsstädning är omfattande, den är mer omfattande då flyttningsstädning är en totalrengöring av en bostad, det går inte att jämföra med en ”vanlig städning”. Den ska godkännas av fastighetsägaren eller köparen av bostaden. Städningen är en del i överlåtelsen och bostaden ska vara väl städad och rengjord vid överlämnade.

 

SAMTLIGA RUM

Alla målade ytor inklusive utrymmen mellan element och väggar rengörs. Fönster tvättas/putsas invändig & utvändigt och mellan. Fönsterbågar, brädor och smyg torkas av, persienner dammas av. Golv, golvlister och trösklar avtorkas. Garderober & skåp, inredning, hyllor och yta ovanpå garderob rengörs.

Om ventilationsdon finns rengörs & torkas de.


KÖK

Spisen rengörs ut och invändigt, ugnsluckan och glas torkas rena. Golv och vägg bakom spisen rengörs. Köksfläkt samt ventiler rengörs in- och utvändigt.

Kyl, sval och frys avfrostas och rengörs in- och utvändigt på alla sidor samt luftas. Överskåp samt utrymmen bakom kyl och frys rengörs.

Eventuella fasta armaturer rengörs


BADRUM/WC

Badrumsskåp rengörs och speglar tvättas. Toalettstol, tvättställ samt badkar/duschkabin rengörs på in- och utsidor. Golvbrunnar & vattenlås rensas. Väggar och golv rengörs.


TVÄTTSUGA/ GROVKÖK

Tvättmaskin, torktumlare och torkskåp rengörs och avtorkas och filtren rensas. Golvbrunnar, vattenlås och ventiler rengörs. Förvaringsutrymmen rengörs.


ÖVRIGA UTRYMMEN

Utrymmen som tex. förråd & biutrymmen rengörs på ett motsvarande sätt.